Tipografie EMS
Sursa ta de culoare si inspiratie
 
 

Afise sau postere

afise

Afise de toate felurile sunt folosite de firme pentru promovare; le gasim lipite la tot pasul prin orase, afisele si posterele constituind un excelent mijloc de promovare.

Realizate pe diferite greutati de hartie, aceste afise sunt recomandabil sa fie facute pe hartie de 135 g/mp sau 150 g/mp.

Tiparim afise si postere de la cele mai mici dimensiuni si pana la cele de dimensiuni mari de peste 1 m; putem desemenea tipari si realiza afise si postere in diferite forme prin stantare.

Preturile noastre date de un tipar offset de calitate fac un atu puternic pentru care putem avea intaietate in fata dvs. in alegerea tipografiei preferate.

Bine realizate, bine plasate si intr-un tiraj corect ales aceste afise sau postere pot fi un minunat mijloc de promovare care va pot imbogati portofoliul de clienti.

Daca aveti o cantitate mica sau va grabiti foarte tare puteti opta pentru tipar digital, unde calitatea masinilor noastre va poate asigura culori foarte vii si un timp de executie de sub 24 de ore.

Va asteptam!

RECOMANDARI...

Tablouri celebre
 
 

Portofoliu

De-a lungul timpului am colaborat cu multe firme atat pentru domeniul tipografic, cat si pe cel al promotionalelor si al campaniilor media complete. Calitatea si preturile foarte bune ne-au ajutat sa colaboram cu: --->


 
Tipografie EMS | Tipar offset | Tipar digital | Outdoor | Promotionale | Contact

site seo