Tipografie EMS
Sursa ta de culoare si inspiratie
 
 

Alte promotionale

articole promotioanale

Ceasuri de mana si de birou, umbrele automate, pelerine de ploaie, scule, bricege, lanterne, rulete, portofele, oglinzi de buzunar.

Putem grava imagini 3D in interiorul cristalelor, personalizandu-le si transformandu-le in minunate brelocuri pentru dvs. si compania dvs.

Seturi pentru vin, cutii de vin si sticle cu vin. Frumos ambulate, contin obiectele necesare degustarii unui vin bun (tirbuson, dop, termometru).

Sticle cu vin de colectie pentru cele mai alese gusturi si in cele mai frumoase cutii. Se pot personaliza fiind special proiectate pentru acest lucru.

Articole plaja: geanta de plaja, slapi pentru plaja, prosop de plaja sunt mijloace excelente de promovare in timpul sezonului estival.

Genti: rucsace izotermice, sacose izotermice, rucsace, borsete - constituie suporti excelent pentru logoul dvs. si un cadou minunat pentru clientii dvs.

Scrumiere din plastic sau ceramic ce pot fi minunat individualizate cu mesajul dvs.

Magneti in diferite forme si la comanda.

Cosuri aurii, frumos ornate in acord cu deosebitul eveniment pentru care au fost proiectate. Sunt disponibile in mai multe categorii in functie de bugete si contin dulciuri, bauturi, cozonac, felicitari si un ornament. Ideale pentru Craciun, Paste si asemenea sarbatori. Puteti alege dvs. componentele cosurilor si sa tipariti cele mai frumoase felicitari care sa contina mesajul dvs.

Sunt numai cateva din obiectele care le avem pentru dvs. Toate se pot personaliza si deveni astfel un minunat mijloc de promovare a imaginii companiei dvs.

RECOMANDARI...

Tablouri celebre
 
 

Portofoliu

De-a lungul timpului am colaborat cu multe firme atat pentru domeniul tipografic, cat si pe cel al promotionalelor si al campaniilor media complete. Calitatea si preturile foarte bune ne-au ajutat sa colaboram cu: --->


 
Tipografie EMS | Tipar offset | Tipar digital | Outdoor | Promotionale | Contact

site seo