Tipografie EMS
Sursa ta de culoare si inspiratie
 
 

Carti de vizita Bucuresti. Preturi carti de vizita.

carti de vizita

Carti de vizita. Un lucru atat de mic, o denumire asa de lunga si un continut atat de mare. Nu poti face afaceri daca nu ai carti de vizita. Asta e sigur. Unul din primele lucruri pe care le faci cand deschizi o firma este sa-ti faci carti de vizita. Numele, adresa, functia ta - toate acestea se gasesc pe carti de vizita, facand mai usoara identificarea ta in portofoliul potentialilor parteneri de afaceri.

Prin tipar digital va puteti asigura ca puteti tipari absolut orice cantitate doriti incepand chiar cu o bucata.

De-a lungul existentei noastre am creat si printat sute de modele de carti de vizita pentru toate felurile de companii, de la cele mai mici pana la cele mai mari.

Daca sunteti nehotarati va putem sfatui ce culori sa folositi pentru cartile de vizita, pe ce carton sa printam sau in ce forma sa le taiem, daca sa le plastifiem ori nu, sau pur si simplu putem sa va propunem carti de vizita deosebite, cum ar fi cele pe calc sau pe suporturi neconventionale. Preturile noastre pentru carti de vizita sunt preturi promotionale.

Se pot realiza carti de vizita si pe tipar offset, dar spre deosebire de un tipar digital, tirajul trebuie sa fie mai mare pentru a putea beneficia de avantajele tipografiei off-set. Este clar ca pentru a avea succes trebuie sa avem un minim de imagine asigurat de carti de vizita. Carti de vizita bine executate si gandite continand elementele de identificare a companiei dvs, pot face mai usoara distingerea intr-o lume deja saturata de carti de vizita si alte mijloace de prezentare.

Astfel puteti beneficia odata pe luna/firma de pachetul 100 GOLD cv - adica 100 de carti de vizita clasice - 300 g mat sau lucios tipar policromie o fata - la pretul de 5 lei+tva/100 buc.

Va asteptam!

Deasemenea, detalii suplimentare despre carti de vizita

RECOMANDARI...

Tablouri celebre
 
 

Portofoliu

De-a lungul timpului am colaborat cu multe firme atat pentru domeniul tipografic, cat si pe cel al promotionalelor si al campaniilor media complete. Calitatea si preturile foarte bune ne-au ajutat sa colaboram cu: --->


 
Tipografie EMS | Tipar offset | Tipar digital | Outdoor | Promotionale | Contact

site seo