Tipografie EMS
Sursa ta de culoare si inspiratie
 
 

Fluturasi sau flyere

fluturasi

Flyere sau fluturasi sunt denumite acele produse din hartie, tiparite in diferite cantitati si care au ca scop promovarea unui produs sau a unui serviciu. Fluturasii reprezinta un mijloc de promovare foarte des intalnit in ultima perioada. Avand in vedere concurenta acerba, fluturasii sau flyerele trebuiesc foarte bine ganditi, atat ca macheta cat si ca numar de exemplare si dimensiune. Tirajul in care se realizeaza acesti fluturasi sau flyere este direct proportional cu feedback-ul asteptat: adica cu cat tiparesti mai multi fluturasi cu atat te poti astepta la un feedbak mai bun.

Puteti tipari fluturasi sau flyere pe hartii de diferite greutati (60 g/mp, 70 g/mp, 90 g/mp, 115 g/mp, 135 g/mp, 150 g/mp, etc). Va putem sfatui si ajuta cum sa realizati acesti fluturasi, ce dimensiune sa aiba, daca fluturasii sa fie pe hartie mata sau lucioasa. Deasemenea puteti opta pentru fluturasi pentru operatiuni de plastifiere mata sau lucioasa sau lacuire selectiva.

Foarte des intalniti in ultimul timp, acesti fluturasi tipariti sunt un mijloc excelent de promovare.

Un tiraj cat mai mare de fluturasi sau flyere va asigura o vizibilitate mai mare, deci implicit un numar mai mare de clienti.

Fluturasii pot avea dimensiuni diferite, iar designul trebuie sa fie cat mai atragator pentru a capta atentia cititorului.

Se pot tipari fluturasi pe offset pe diferite tipuri de hartii.

Va putem ajuta sa realizati o macheta deosebita si sa tipariti fluturasi deosebiti la preturi fara concurenta.

Daca aveti de tiparit flyere sau fluturasi va astepam sa incercati calitatea tiparului nostru si sa beneficiati de promotia noastra - pentru comenzile intre 100 lei - 10 000 lei plata se poate face pana la 60 zile. Timpul de livrare pentru fluturasi sau flyere la tipar digital este in jur de 24 de ore.

RECOMANDARI...

Tablouri celebre
 
 

Portofoliu

De-a lungul timpului am colaborat cu multe firme atat pentru domeniul tipografic, cat si pe cel al promotionalelor si al campaniilor media complete. Calitatea si preturile foarte bune ne-au ajutat sa colaboram cu: --->


 
Tipografie EMS | Tipar offset | Tipar digital | Outdoor | Promotionale | Contact

site seo