Tipografie EMS
Sursa ta de culoare si inspiratie
 
 

Foi cu antet

foi cu antet

Orice firma care se respecta are foi sau coli cu antet cum se mai numesc. Pentru a aduce un castig capitalului de imagine in cadrul schimbului de informatii intre companii se folosesc. Atunci cand vreti sa trimiteti ceva pe fax de exemplu catre o alta firma, folositi sau daca doriti sa instiintati in scris un angajat in legatura cu ceva ii transmiteti scris pe o coala cu antet. Foile cu antet cuprind logo-ul si datele de contact ale companiei, aranjate intr-un mod cat mai atragator. Tiparul pentru coli cu antet se face pe ambele fete si este recomandat ca pentru cele folosite mai mult pentru fax sa fie tiparit in alb/negru. Ca si hartie se poate folosi orice tip de hartie intre 60 g/mp si 120 g/mp. Pentru cele care se folosesc hand-to-hand se poate folosi un tip de hartie mai speciala dupa dorinta.

Pentru un tiraj mai mic, un tipar digital iti poate asigura o solutie optima si un timp de executie foarte scurt, dar pentru tirajele mai mari tiparul offset este solutia optima.

La tipar digital sau realizate la tipar offset in functie de tiraj, aceste felicitari si invitatii sunt reteta garantata a succesului imaginii dvs. si a mesajului pe care doriti sa-l transmiteti.

Preturile noastre pentru foi cu antet sunt desemenea promotionale, beneficiind si de machetare gratuita a acestui produs.

RECOMANDARI...

Tablouri celebre
 
 

Portofoliu

De-a lungul timpului am colaborat cu multe firme atat pentru domeniul tipografic, cat si pe cel al promotionalelor si al campaniilor media complete. Calitatea si preturile foarte bune ne-au ajutat sa colaboram cu: --->


 
Tipografie EMS | Tipar offset | Tipar digital | Outdoor | Promotionale | Contact

site seo